Zamieszczone przez Dijkstra
Auto-Blak
Zwiń
X
-
chopin, ja serwisuje autko z tym że u chłopaków na Włościańskiej (też Auto-Blak) i złego słowa powiedzieć nie mogęOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Ja robiłem i nich przegląd techniczny superbów i niestety trzeba było potem jeszcze raz się u nich pojawić, bo niestety ale na przeglądzie nie sprawdzili stanu tylnych klocków, a tydzień później od przeglądu zapaliła się kontrolka w dwóch superbach... według mnie sprawdzić stan klocków to podstawa, a że dali ciała to w sprawach kolejnych wizyt będę podchodził do nich z dystansem. Oprócz tej sytuacji więcej przygód z nimi nie miałem.
Komentarz
-
-
A ja nie chcę mieć z nmi żadnego kontaktu w przyszłości :evil: po pierwszej naprawie gwarancyjnej lakieru zleconej przez WIMAR auto wróciło oszabrowane a po ostatnim razie także na gwarancji lakieru zleconej przez W/W WIMAR dostałem samochód ochlapany podkładem i zasyfiony w środku :x po awanturze WIMAR posprzątał ale niesmak i lekceważenie klienta to inna rzecz :evil: .Generalnie odradzam korzystanie z usług tej bandy partaczy i złodzieji :!: :!: :!:AGR'00 123KM/264Nm
Komentarz
-
Komentarz